Korreweg Klassiek 2017 op vrijdag 30 juni

Op vrijdag 30 juni vindt de vijfde editie plaats van het gratis openluchtconcert van het Noord Nederlands Orkest tijdens Korreweg Klassiek op het Bernoulliplein in Groningen. Het evenement wordt op initiatief van bewoners van de Korrewegwijk voor de vijfde keer gehouden en wordt in samenwerking met VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, georganiseerd.  De presentatie van het openluchtconcert is in handen van Eric Corton. Het voorprogramma start vanaf 19:15 uur.

Burgemeester Peter den Oudsten zal het avondprogramma (om 20.15) openen.

Programma
Overdag wordt het podium en het plein gebruikt voor een educatief programma voor basisscholen uit de wijk. Het voorprogramma van het openluchtconcert wordt verzorgd door VRIJDAG met diverse amateurgezelschappen en vormt het sluitstuk van de Maand van de Amateurkunst. Het NNO brengt een gevarieerd programma, van Tsjaikovski via Gershwin, naar de popklassieker Wonderwall van Oasis. Jazzzangeres Fay Claassen zorgt voor  de nodige jazzy tonen.

Het programma van Korreweg Klassiek 2017 wordt mogelijk gemaakt door: Gemeente Groningen, Prins Bernhard Cultuurfonds, GasTerra, Hanzehogeschool Facilitaire Dienst Wiebengacomplex,  Scholten Kammingafonds, Stichting “Bernoulliplein e.o.”, NNO, Pieter Spoelstra Producties, Van der Sar ICT,  VRIJDAG, Emmapleinfoundation, WOK (wijkoverleg Korrewegwijk).

VRIJDAG 30 juni – 20.15 UUR (Voorprogramma vanaf 19.15 uur) | BERNOULLIPLEIN GRONINGEN | GRATIS

 

Presentatie: Eric Corton

Zang: Fay Claassen

Tijd: het voorprogramma is vanaf 19:00 uur, om 20:15 begint het concert. Klik hier voor het uitgebreide programma.

One comment to Korreweg Klassiek 2017 op vrijdag 30 juni

  • marcel gillebaart  says:

    HOE LAAT BEGINT HET AVONDCONCERT DAN !!!????? ZOU HANDIG ZIJN ALS DIT ERGENS TE VINDEN IS OP DEZE SITE !!!!!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>